Wiellader

Opleiding bestuurder wiellader

 

Om vandaag het hoofd te bieden aan de concurrentie en in ons streven naar een betere productiviteit en inzet van alle resources, hebben we goed opgeleid personeel nodig. Ons logistiek vormingscentrum biedt u dan ook deze gespecialiseerde adequate opleiding wiellader aan.

 

Fotolia 53936784 XS

 

Er zijn een aantal wettelijke bepalingen die de ondernemingen verplichten om hun personeel deze opleiding aan te bieden. Wij verwijzen dan ook naar de codex. Elke chauffeur van een wiellader dient een aangepaste opleiding te volgen. De onderneming dient een attest voor te leggen waaruit blijkt dat de werknemer een opleiding (theorie en praktijk) heeft gevolgd.

 

Fotolia 70368388 S 2

 

De bestuurders wiellader die slagen in het theoretisch en praktisch examen ontvangen een attest (wij zijn een erkend dienstverlener) dat geldig is voor 5 jaar. Na deze periode kan de bestuurder een verkorte opleiding volgen (verlenging attest).

De cursist dient 60% te behalen voor het theoretisch examen en 60% voor het praktisch examen. Na elk onderdeel zal hij samen met de instructeur het resultaat evalueren. Een individueel rapport wordt, tezamen met het attest, overgemaakt aan de opdrachtgever.

 

Fotolia 67254442 S

 

De instructeur maakt gebruik van power point presentaties. We hebben enkel een lokaal nodig voor het theoretisch gedeelte en een praktijkruimte met minstens 1 wiellader. Wij focussen ons hoofdzakelijk op in-company opleidingen zodat wij gericht kunnen oefenen in die omgeving van de cursist en de opgedane kennis onmiddellijk kan worden aangewend in de job.

 

Doelgroep

Bestuurders zijn min 18 jaar en medisch geschikt voor het besturen van een wiellader.

 

Fotolia 69215901 XS

Programma Wiellader

  • Wetgeving
  • Bouw van de wiellader
  • Technische bgrippen van de Wiellader
  • Het gebruik van de wiellader
  • Signalisatie en gevaren
  • Welke regels zijn van toepassing
  • De controles van de wiellader
  • De bediening van de wiellader

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Dienstverlenervoordekmo p 828x240

Contact informatie


Vanderwaeren - Consultancy BV
Leuvensesteenweg 70, 3370 Boutersem

info@vanderwaeren-consultancy.be

       +(32) 487 75 24 99 (Carla Torbeyns)
       +(32) 016 41 41 30 (office)

 

Copyright
Vanderwaeren - Consultancy BV © 2021