Observatie audit - interne transportmiddelen en veiligheid

(met tussenkomst Vlaamse Overheid voor de pijler ADVIES - erkend dienstverlener DV.A109407

 

Werknemers laten rijden met interne transportmiddelen is meer dan alleen werknemers laten opleiden. Uit onze rapporteringen aan onze cliënten is gebleken er toch heel wat dient te worden veranderd om in regel te zijn met onze wetgeving ("NIEUWE CODEX").

 

Daarom bieden wij onze cliënten de mogelijkheid om door ons het gebruik van interne transportmiddelen en bijhorende aspecten te laten doorlichten. Mogelijk heeft u dergelijk rapport in het verleden ontvangen?

Er dienen echter heel wat veiligheidsvoorzieningen te worden getroffen om de werkomgeving veiliger te maken voor alle gebruikers. Wij helpen U op weg en adviseren U over de te ondernemen stappen.

Van magazijnoplossingen, werkinstructies, procedures, rollend materieel, inrichting, PBM's, ... Het advies is ruim maar belangrijker het zet U op weg naar een veiligere, productievere werkomgeving.

Ons stappenplan / advies wordt U aangeboden in een presentatie waarbij meerdere geledingen van het bedrijf aanwezig kunnen zijn. Samen gaan we dan ook dit in een verbeteringsplan gieten (CIP). Optioneel kan U dit ook laten uitwerken door ons of coachen wij U hierin.

 

Samen de knelpunten wegwerken in deze observatie audit met tussenkomst van de Vlaamse Overheid - PIJLER ADVIES

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Dienstverlenervoordekmo p 828x240

 

 

Contact informatie


Vanderwaeren - Consultancy BV
Leuvensesteenweg 70, 3370 Boutersem

info@vanderwaeren-consultancy.be

       +(32) 487 75 24 99 (Carla Torbeyns)
       +(32) 016 41 41 30 (office)

 

Copyright
Vanderwaeren - Consultancy BV © 2021